Швидкий і смачний обід з новими кашами АХА

В Україні все більш популярними стають тренди здорового способу життя і правильного харчування. Але сучасний ритм життя також диктує свої правила: ранні підйоми на роботу, завантажений справами день, розписана кожна хвилина – нема часу і присісти. А як же обід? Як утримати баланс між здоровим харчування і стрімким темпом життя? Рішення є!

Компанія «Лантманнен Акса» розробила нову лінійку каш миттєвого приготування Healthy & Milk («На здоров'я» і «Молочні»). Це каші високої якості, смачні та корисні

Нова лінійка АХА представлена ​​смачними та корисними вівсяною і мультизлаковою кашами, а також доповнена трьома унікальними новинками - гречана каша, вівсяна каша з висівками, вівсяна каша з насінням льону. Це смачні каші високої якості, споживання яких принесе не тільки задоволення, але і користь. До речі, каші миттевого приготування в пакетиках споживачі зазвичай беруть із собою, наприклад, на роботу. Це дуже зручно! А з новими кашами АХА тепер і корисно.

Як же підтримувати баланс правильного харчування для любителів солоденького? Це дуже просто з нашою новою лінійкою каш АХА на основі вершків і з додаванням різних смачних ягід. Вибагливих споживачів, які люблять солодке, порадують унікальні смаки каш з ожиною і малиною, з лісовими ягодами. Тому, ласуни, шукайте новинки в магазинах!

І не забувайте, що здоровий спосіб життя і правильне харчування - це не абстрактні поняття, а основа всієї нашої діяльності. Ми постараємося допомогти нашим споживачам розібратися в цих поняттях, змінити ставлення до правильного харчування і зробити вибір на користь здорового способу життя. Приєднуйтесь і Ви, адже починати потрібно з себе!