Безпечність та якість продукції

Стандарт BRCGS

був розроблений роздрібними продавцями, експертами харчової промисловості та суміжними організаціями, щоб допомогти харчовій промисловості дотримуватися законодавства з безпеки харчових продуктів. BRCGS вперше був опублікований BRC - Британським роздрібним консорціумом у 1998 і на даний час діє вже його 9-та версія. Сьогодні цей стандарт є міжнародно визнаним еталоном практики з точки зору безпечності та якості.

Сертифікація Lantmannen AXA

Оцінена і сертифікована у відповідності до вимог міжнародного стандарту «Безпечність харчових продуктів» BRCGS (версія 9).

Культура харчової безпеки

Це загальні цінності Компанії, місія переконання і норми, які впливають на мислення і поведінку кожного працівника ПрАТ«Лантманнен Акса». Це усвідомлена турбота про споживача при виконанні щоденних посадових обов’язків при виробництві безпечних , автентичних та якісних харчових продуктів.