НОВИЙ ДИЗАЙН START!

Ми постійно прагнемо вражати своїх споживачів, саме тому упаковки START!  набувають оновленого яскравого дизайну!

Масштабний редизайн START! потребував роботи над кожною деталлю.

І хоча композиція залишилася майже незмінною, кожний елемент став іншим. Ми створили зовсім інших героїв. Додали контрасту між фоном, персонажем і тарілкою. Змінили стилістику назв продуктів та зробили загальний вид упаковок більш мінімалістичним.

Герої подорослішали і тепер вони сучасні активні підлітки з різними захопленнями. Усього ми створили 15 образів для трьох героїв. Вибравши актуальну для дітей 3D-стилістику, ми надали кожному персонажу особливих рис характеру. Лев — найбільший екстремал, який обирає динамічні розваги. Зебра  —  компанійська та талановита. Коала — абсолютно новий для нас персонаж, який вирізняється розумом та здібностями в техно світі.

Наша продукція не тільки для втамування голоду, але й для розвитку, адже на всіх упаковках на звороті додаються різноманітні ігри.

 

Ілюстрації персонажів, ігри, шрифти, узгодження кольорів між собою, зміна фону, історія кожного сюжету — усе вимагало оновлення. Результат не забарився: продукт уже на полицях, дістає схвальні відгуки, діти його впізнають і радіють новим героям.