Обережно, булка! AXA вчить українців харчуватися правильно.

У своїй новій іронічній серії роликів виробник мюслі, пластівців і каш АХА звертає увагу на небезпеку шкідливих перекусів і пропонує замінити їх більш правильними і корисними варіантами. Цими відео АХА дає старт кампанії, мета якої - навчити українців правильно снідати та робити перекус, а також прищепити культуру це робити, адже сніданок - головний прийом їжі, що дає заряд енергії на весь день!

Поклавши руку на серце, ну хто з нас не грішить бутербродами з варенкою або ще однією булкою. Так, смачно, проте чи корисно це? Сміливо можемо заявити - ні. АХА говорить, люди, вистачить вибирати між користю та смаком!

Що ж нам пропонують? Сніданки і перекуси AXA - це різноманітні та смачні продукти на основі зернових. Мультизернові пластівці, пластівці з висівками і соком, легкі вівсяні подушечки, хрустка гранола, традиційні мюслі з фруктами, горіхами і насінням, каші для всієї родини. Всі продукти AXA виготовляються за міжнародними стандартами з якісної сировини, без додавання штучних барвників та консервантів. Саме тому все більше і більше українців замість звичних бутербродів і снеків надають перевагу смачним і здоровим перекусам.

А ви вмієте смачно і правильно снідати?